Tillbakablick- maj 2012

 
 Eftersom det bara är nån timme kvar på maj och jag jobbar så får det bli en tillbakablick på förra året
 
Kollade tillbaka på maj för ett år sen, det liknar ganska mycket hur det är nu i alla fall när det gäller energin och vädret, haha. Massa sol och långa promenader på kvällarna, jobbade dock inte så var med folk typ hela tiden. Lite festande i Hedesunda, tjejkväll hos Linnéa, firade Sanna med utgång på Slick, firade Matilda, var på fest hos Axel, var ett jäkla massa firande i alla fall! Så okej festade mycket mer för ett år sen. Träffade lite nya människor, många kvällar och dagar med Rasmus, jag och mamma började få mer kontakt och var på Church Street och åt, var en hel del med Vendelo och Becca och jag hade ju våran nattcykling från Söderfors ut till mig! Ja elr jag och Becca gjorde en hel del den månaden, haha.  Osså höll vi på med massa olika saker i skolan, bakade och var på stan, ja lite som nu, vi håller på med allt möjligt!
Tränade på, hade dansavslutning och bara förberedde inför sommarlovet! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen ordning på bilderna alls tror jag dock, haha men var ju en en fullspäckad månad för ett år sen om man säger så! 
 

Workwork

 
Wieee jobbhelg! 
Få se hur pigg man kommer vara efter att ha jobbat till tolv ikväll, haha! En massa jobbande denna vecka, förbereder man sig för framtiden? Oja!
 

Detta gör ju skoldagarna

 
Chill skoldag, inte behövt gjort mycket alls! Och trodde att man skulle behöva gå i skolan till fyra, men det veerkar då inte så (Y) 
 
Och hahah måste bara visa hur störda jag och Emelie är! Vi går iiinte i trean och vi vill iiinte bli äldre heller! 
Älskar våra dampstunder! 
 
 
 
 

Liknande inlägg