Att forma sig efter andra kan vara svårt

 
 
Hade skrivit ett jätte långt inlägg och sen haka internetet upp sig och allt försvann..
Aja sitter i alla fall och lyssnar på musik, haft tusen tankar och känslor i huvudet den senaste timmen.
Och kom sen på att jag inte haft nå mål för den här dagen, men vaknade ju med inställningen att jag skulle ha en riktigt bra dag, vilket jag haft! Hunnit med både viktiga och oviktiga saker, så som jag vill ha det!
Men massa saker har krockat i huvudet nu också, insett hur dålig jag är på en sak. Och det är just att forma mig efter andra än mig själv. Har inte den orken just nu, har gjort det så mycket. Det tar emot när jag måste ändra om mina rutiner för att det ska passa in på någon annan, det bara är en sån period nu. Har varit skönt att bara kunna göra det jag själv känner för. Ändå vet jag att världen inte funkar så. Att det inte går om man vill få allt att gå ihop.
 
Men dagens mål var ju lite att ha en allmänt bra dag, fortsätter jag att tänka på detta kommer jag ju misslyckas med det. Så blir att alldeles strax krypa ner i sängen och kolla på något sebart, sen bara sova bort alla dumma tankar.

Och vi gasar på!

 
Hejhej! 
Hemma igen efter en bra dag i stan! Fick övningsköra en massa idag! Motorväg, i stan, till affärer, you name it! Gick väldigt bra dessutom (Y) Och sen har jag hittat tapet till mitt rum, hihi. Kommer visa sen när de börjat tror ja.
 
Och orkade att köra två timmar på gymmet idag, rygg, biceps och lite axlar. Hade en massa energi!
Sen vart det till en fika med Farid, väldigt längesen! Och där drack jag nån espresso med vanilj och kakaosmak som var så jäkla god! Lite gott såhär en ledig dag!
Skitnöjd!
 
 
 
 
 

Fullt upp denna dag

 
Gjort mig klar nu för att åka till stan, ska övningsköra, kanske kolla på tapet, träna och sen träffa Farid!
Alltså kommer man hinna med lite fint idag, hihi behövde denna lediga torsdag!
 
 
 
Pusshej
 

Liknande inlägg