2011 lider mot sitt slut....


Gokväll!
Vilken seg dag, i alla fall sen jag kom hem. Var ute och gick i över 1.5 timme och sen har jag mest bara chillat, kollat på Vampire Diaries och försöker sammanfatta 2011 med bilder, men det går så långsamt så får väl se när det kommer upp!
Men sitter och lyssnar på musik såhär sista.. nej det är imorn.. men tar idag som sista dagen för imorn så blir det mer en dag som förbereder välkomnandet av det nya året (a)

Men om jag har haft ett bra år? Ja gud ja!
Ett år att minnas med både glädje o sorg. Har blivit mycket starkare det här året. Känns otroligt bra!


Och imorn drar jag till Gimo o firar nyår med härliga människor!
Så jaa om jag inte uppdaterar mer imorn så skriver jag väl mer nästa år, heheh.

Pussheej

Jobbade en sista dag, värt det


Jobbat färdigt!
Började kvart i sex och slutade halvtolv, så rätt chill. Dessutom fick jag köra idag igen, heheh.
Patrik frågade om jag ville köra honom o Danne till Ica, men klart! Lite nervös vart jag ju dock, men var så jäkla kul! Och bara 2-3 kärringstopp (a)

Nu ska jag ut i solskenet på en lånpromenad med vovven


Pusshej

Bilder som inte laddats upp


Ja jag har ju inte uppdaterat så mycket denna vecka. I måndags var det ju strömavbrott, stormen Dagmar hade haft ner flera träd över vägen när jag skulle till bussen ocksåMen i måndags var jag ju på Köpis med Matiilda o shoppade lite, så käkade vi på Subway, typ första gången i mitt liv, hehe.

Sötnos! ;*

Så jobbade jag i tisdags o igår, två väldigt underhållande dagar på jobbet!

Igår stack jag ju dock till stan efter jobbet, käkade en god sallad innan bion och filmen berättade jag ju om i alla fall.


Och igår vart det en fikastund med Becca på kvällen hos henne med te och massa mackor osså snackade vi om killproblem, framtiden, träning, folk.. hehe ja sånt vi brukar snacka om liksomMyspyys!


Och detta är ett tidsinställt och jag är på jobbet, började kvart i sex imorse. Passar på o jobba denna vecka så kan jag vara mer ledig nästa (Y)


Liknande inlägg